Aangekondigde staking.

Geachte ouders/verzorgers,

Ongetwijfeld heeft u in de landelijke pers of anderszins al vernomen dat het hele onderwijsveld op 6 november 2019 de gehele dag zal staken. Op 21 oktober hebben de landelijke vakbonden van het onderwijspersoneel de staking aangezegd aan de werkgevers waardoor de staking een feit is.

Omdat deze staking door de landelijke vakbonden is uitgeroepen is sprake van een zogenaamde “collectieve actie “. Dat betekent dat al het personeel van onze school de mogelijkheid wordt geboden om aan de staking deel te nemen. De staking wordt ondersteund door de werkgeversorganisaties en heeft als inzet middelen vrij te laten maken die ervoor zorgen dat gelijkstelling met de salarissen in het Voortgezet Onderwijs plaatsvindt en vermindering van de werkdruk kan worden geregeld.

Omdat ons personeel de mogelijkheid wordt geboden om te staken, zal er op 6 november geen onderwijs worden gegeven en zullen ook geen andere daarmee samenhangende werkzaamheden worden verricht. Dat betekent dat uw kind de school op 6 november niet kan bezoeken. De school zorgt evenmin voor opvang van uw kind. U zult indien van toepassing de opvang voor uw kind c.q. kinderen op 6 novmeber a.s. zelf moeten organiseren. De kosten die daarmee mogelijk gepaard gaan zijn ook voor uw eigen rekening.

Wij beseffen ons terdege dat dat voor u vervelend kan zijn maar vragen ook om uw begrip voor deze actie.

Met vriendelijke groet,
College van Bestuur, Optimus Primair Onderwijs.

Rianda School
Directeur bs De Sprankel.

NIEUWS

 • GEPLAATST OP 25 JUNIeen Schitterend, Sprankelend Zomerfeest

  Terwijl de blikken angstvallig omhoog keken schoven de donkere wolken één voor één aan ons […]

  Lees meer...
 • GEPLAATST OP 21 JUNIhet “Sprankel Zomerfeest”

  De zomer, net begonnen aan zijn eerste dag. We hebben er al veel van kunnen […]

  Lees meer...
 • GEPLAATST OP 12 JUNI“Maatjes”

  Passend binnen “de Vreedzame School” hadden Basisschool De Sprankel en Visio een gemeenschappelijk project.het Maatjes […]

  Lees meer...

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF

Wilt u onze nieuwsbrief digitaal ontvangen? Geef dan hieronder uw e-mailadres op.

Basisschool de Sprankel

Gasthuishoeve 1
5361 HT Grave

T: 0486 47 20 77
E: info.desprankel@optimusonderwijs.nl

Basisschool de Sprankel

Gasthuishoeve 1
5361 HT Grave
BEL Basisschool de Sprankel MAIL Basisschool de Sprankel

VOLG Basisschool de Sprankel OOK OP SOCIAL MEDIA!

OF DOWNLOAD ONZE APP IN DE APPSTORE / PLAYSTORE