Basisschool de Sprankel te Grave

 

 

Het spreekt voor zich dat de keuze van een basisschool een zorgvuldige afweging is. U zoekt een school die midden in een veranderende samenleving staat. Een school die gedegen onderwijs verzorgt en die moeilijke sociale thema’s niet uit de weg gaat. Een school waarin men rekening houdt met en aansluit bij uw verwachtingen en levensopvatting. Een school die rekening houdt met het ontwikkelingstempo en de ontwikkelingsmogelijkheden van uw kind. Kortom: een school die samen met u wil staan voor een goede ontwikkeling en opvoeding van uw kind.

 

De Sprankel wil zo’n basisschool zijn.

 

Bij het maken van een schoolkeuze is de sfeer die de school uitstraalt van groot belang. Sfeer beschrijven is moeilijk, sfeer moet je aan den lijve ondervinden, sfeer moet je proeven.
Daarom nodigen wij u graag uit, indien u overweegt uw kind bij onze school aan te melden, om eens een kijkje te komen nemen in onze school.
Tevens bestaat dan de gelegenheid vragen of situaties te bespreken met de directeur en leerkrachten.

 

Wij wensen u veel lees- en kijkplezier.

 

Directeur mevr. Philomeen ten Brinke.

Het team van de Sprankel.     

 

 

                                  Andere schooltijden in het onderwijs

Afgelopen week heeft de ouderpeiling plaatsgevonden. Hierbij konden de ouders aangeven of ze voor of tegen de roosterwijziging waren. Ook kon men aangeven voor welke ingangsdatum men was. voor de uitslag van deze ouderpeiling, klik hier

 

 

 

                                               

De Sprankel is ook te vinden op Facebook.

Klik op onderstaande link om op de pagina te komen en even rond te kijken.

 

https://www.facebook.com/pages/Basisschool-de-Sprankel/485945804810229?ref=hl

 

               

Nieuwbouw

 basisschool de Sprankel

volg hier het bouw traject